Wat kan ik doen als een bepaalde brandstofprijs op CARBU.COM niet klopt?

De brandstofprijzen van tankstations die u ziet op CARBU.COM, zijn ofwel door de uitbaters of eigenaars van de tankstations zelf ingevoerd, ofwel door de gebruikers van onze website.

  • De prijs is ingevoerd door de uitbater of eigenaarDe brandstofprijzen van talrijke tankstations worden op onze site beheerd door de uitbaters of de eigenaars van de tankstations zelf. Meestal is de informatie juist. Maar het kan soms gebeuren dat de gegevens niet meer actueel zijn, of dat een wijziging niet op tijd aan ons werd doorgegeven. Gebruikers van de website kunnen deze prijzen verbeteren, wanneer de uitbater of eigenaar al meer dan 5 dagen zijn gegevens niet heeft aangepast. Als u een fout ziet, meld dit dan aan onze helpdesk a.u.b. via het adres support@carbu.com. Wij brengen het tankstation in kwestie zo snel mogelijk op de hoogte. 


  • De prijs is ingevoerd door een gebruiker van onze website CARBU.COM: Wanneer een brandstofprijs is ingevoerd door een gebruiker van de website, dan kan om een even welke andere gebruiker die informatie meteen updaten. Hoe werkt dat? Ga op onze website naar het tankstation in kwestie. Volg de link "Updaten" en vervolgens "Prijzen updaten".

Datum van publicatie : 29/01/2016 12:02:00