Wat is het verschil tussen CARBU.COM en een groepsaankoop?

CARBU.COM is een informatie-platform over motor- en verwarmingsbrandstoffen zoals mazout en houtpellets. CARBU.COM is  beschikbaar altijd en brengt consumenten en leveranciers het hele jaar door met elkaar in contact.

Bovendien biedt CARBU.COM regelmatig speciale acties voor een bepaald volume mazout of pellets. Deelnemers profiteren dan van een voordelige prijs die vooraf is afgesproken met de leverancier.

CARBU.COM speelt hierin de rol van tussenpersoon: wij onderhandelen tarieven op basis van geschatte bestelvolumes en kunnen hierbij vertrouwen op onze kennis van de markt    .

De grootste verschillen tussen CARBU.COM en het principe van een groepsaankoop, zitten in de "win-win" relatie op lange termijn, de regelmatige herhaling van acties, en de dagelijkse beschikbaarheid gedurende het hele jaar.

Onze formule biedt voordelen, zowel voor de consument als voor de leveranciers:

  • Consumenten en leveranciers worden met elkaar in contact gebracht via een gecentraliseerd platform dat altijd beschikbaar is. Offertes kunnen iedere dag van het jaar worden aangevraagd en uitgebracht. En we bieden regelmatig speciale voordeelacties aan.

  • De prijzen zijn aantrekkelijk voor consumenten, en realistisch voor leveranciers.

  • De speciale voordeelacties van CARBU.COM keren regelmatig terug en zijn altijd van lokale aard. Dit betekent dat consumenten sneller hun bestelling ontvangen, en dat leveranciers beter hun leveringen kunnen inplannen. Er kan zelfs geleverd worden nog voor de actie is afgelopen.

  • Consumenten zijn vrij om hun leverancier te kiezen. In het geval van een speciale voordeelactie zijn alle elementen gekend: de actieprijs, de identiteit van de leverancier, de looptijd van de actie, de voorwaarden,...

Datum van publicatie : 01/12/2015 00:00:00