Wat is de bedrijfsfilosofie van CARBU.COM?

CARBU.COM ontwikkelde een bedrijfsfilosofie waarvoor het steunt op een eigen missie, visie en waarden.

Missie:

CARBU.COM helpt consumenten dagelijks om hun energiebudget te optimaliseren.

Visie:

Met behulp van digitale technologie maakt CARBU.COM energie toegankelijk voor de grootst mogelijke groep mensen en dat aan de meest correcte prijs, en op een respectvolle en duurzame manier.

Waarden:

  • Excellentie: CARBU.COM streeft in zijn totaalaanpak naar algemene kwaliteit. Dat betekent kwalitatieve relaties met gebruikers en leveranciers, evenals kwalitatieve tools en procedures.
  • Universaliteit: Energie en de manier waarop we ermee omspringen speelt een doorslaggevende rol in de levenskwaliteit en de ontwikkeling van de mens. CARBU.COM informeert de gebruikers opdat deze energie toegankelijk zou zijn voor de grootst mogelijke groep mensen en dat in de best mogelijke omstandigheden.
  • Onafhankelijkheid: In zijn hoedanigheid van onpartijdig en onafhankelijk informatieplatform, zet CARBU.COM geen enkele confrontatie tussen consumenten en leveranciers op, maar brengt ze samen op een neutrale manier zodat vraag en aanbod elkaar afwegen in een situatie van aan- en verkoop waar de meest correcte prijzen voor beide partijen gelden.
  • Duurzaamheid: CARBU.COM geeft voorrang aan solide en coherente modellen, en geeft prioriteit aan de verantwoordelijkheid van zijn lange termijn missie dankzij een beredeneerd gebruik van grondstoffen en middelen.


Datum van publicatie : 05/01/2017 13:59:00