Waarom ontving ik geen offerte als gevolg van mijn online aanvraag?

U heeft een aanvraag gedaan op CARBU.COM voor een prijsofferte voor stookolie of pellets, maar u ontving nog geen antwoord vanwege onze leveranciers-partners? Indien het al enkele dagen geleden is dat uw aanvraag indiende, verzoeken we u toch even de antispamfile in uw mailbox te verifiëren. Het is immers mogelijk dat een prijsofferte, afkomstig van één van onze partners ten onrechte als spam of als publiciteit beschouwd werd door uw eigen antispam software.

Er bevindt zich wel degelijk een offerte in uw antispam dossier? Goed nieuws! Vergeet dan niet om de afzender van het bericht toe te voegen aan de lijst van geautoriseerde afzenders.

Niets gevonden in uw antispamfile? Hoewel we met talloze leveranciers werken in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, kan het zijn dat bepaalde regio nog niet volledig gedekt zijn en dat geen enkele van onze partners levert in uw gemeente of dorp. Als u competitieve leveranciers kent in uw regio, stuur ons dan hun gegevens door zodat we hen kunnen uitnodigen om partner te worden van CARBU.COM. Zo kunnen we dankzij u de kwaliteit van onze dienstverlening nog verbeteren.

Datum van publicatie : 12/02/2016 11:56:00