Bespaar op je brandstofbudget dankzij de slimme e-mail alerts van CARBU.COM

Vind jij het ook lastig om hoe langer hoe meer te betalen voor benzine of diesel? Wil je graag in een oogopslag weten waar je in je buurt voordelig kan tanken?

Dan heeft CARBU.COM de oplossing voor jou. 

Wist je dat je de beste brandstofplannen in je buurt kan ontvangen in je mailbox? En dat je zo wekelijks flink wat kan besparen op je brandstofbudget?

Hoe?

Dat kan door je te registreren voor het ontvangen van de e-mails met de slimme brandstofplannen in een bepaalde regio. Begin met de naam van je gemeente (of de postcode) en je type brandstof in te geven in het vak ‘Vergelijk Tankstations'.

Stel dat je in de regio Aalst woont en dat je als brandstof diesel gebruikt, dan kom je terecht op een pagina met de selectie van de tankstations in je buurt. Deze selectie kan je sorteren op aantal diensten, prijs of afstand tot je gemeente. Onderaan een lijst van vijf tankstations krijg je dan de mogelijkheid om je te registeren voor het ontvangen van e-mail alerts met de slimme brandstofplannen in je regio. Je hoeft maar je e-mailadres in te vullen en aan te geven hoe frequent - om de 3, 4, 5, 6, 7 of 14 dagen - je deze mails wil ontvangen, en klaar is kees.

Eens dit eenvoudige registratieproces doorlopen, beschik jij - net als +/- 27.000 andere Belgen die al gebruik maken van deze dienst - over nog betere troeven om te besparen op brandstof.

Waar wacht je nog op?    
  

Datum van publicatie : 22/11/2017 12:11:00