De prijs van mazout stijgt fors vanaf morgen, dinsdag 7 april 2020! Bestel vandaag nog stookolie.

De prijs van mazout stijgt fors vanaf morgen, dinsdag 7 april 2020!

Bestel vandaag nog stookolie

De prijs van gewone stookolie stijgt met 2,3 centiem en stookolie Extra stijgt met 2,22 centiem per liter.

Indien je morgen mazout bestelt betaal je 22€ per bijvulbeurt van 1000L meer in vergelijking met een bestelling vandaag! 

Bestel dus vandaag nog stookolie!


Belangrijke informatie:

De stookolieleveringen blijven gegarandeerd maar we moeten rekening houden met langere levertermijnen en met een afname van de beschikbare aanbiedingen op onze website. We vragen consumenten dan ook om enkel mazout te bestellen als het echt nodig is.


Langere levertermijnen

De overheid heeft de sector die de brandstoffen verdeelt gevraagd om haar essentiële rol bij de bevoorrading van tankstations, organisaties en gezinnen te blijven vervullen. De sector registreerde in de voorbije dagen wel een ongewone piek aan bestellingen, en deze zorgt al een week voor problemen in de logistiek en de leveringen. De leveranciers concentreren zich op de prioritaire aanvragen en behoeften, en organiseren er ook hun planning op.  

Tenzij het om een noodgeval gaat, zijn de levertermijnen voor mazout dus verlengd.


We nodigen u daarom uit om te anticiperen op uw behoeften en alleen om een spoedlevering te vragen indien dat echt nodig is.


Minder beschikbare aanbiedingen

Bovendien leidt deze uitzonderlijke situatie ook tot een tijdelijke vermindering van de activiteit en de offertes van leveranciers op ons platform. De leveranciers geven immers voorrang aan de leveringen van gedane bestellingen alvorens er andere te aanvaarden. We bedanken u bijgevolg voor uw geduld en nodigen u uit om later te bestellen via ons platform als u niet onmiddellijk nu behoefte heeft aan mazout.


Geen tekort aan mazout

Aangezien de olievoorraden uitzonderlijk hoog zijn, is er zeker geen risico op een tekort aan stookolie.


Date de publication : 06/04/2020 11:28:00