Diensten voor professionals

Bent u uitbater van een tankstation? Bent u op zoek naar data of wenst u een advertisingcampagne op te zetten naar een doelgericht en geinteresseerd publiek…?

CARBU.COM is uw online vitrine. Elke maand raadplegen meer dan 300.000 internauten het platform en de mobiele applicaties van CARBU.COM om:

  • Inlichtingen in te winnen over tankstations en over brandstofprijzen in België, Frankrijk en Luxemburg;
  • Op de hoogte te blijven van allerhande praktische informatie over motorbrandstoffen, verwarmingsbrandstoffen en andere energievormen in België, Frankrijk en Luxemburg

Waarom partner worden van CARBU.COM?

Uw tankstation(s) promoten

Dankzij CARBU.COM bent u niet alleen aanwezig op ons platform en onze mobiele applicaties, maar ook op de GPS-systemen, de trajectplanningsplatforms en de interfaces van de geolocalisatieservices… van onze partners. Hoe? Door gratis de tarieven en services van uw station te publiceren op ons platform.

U beheert zelf de updates van deze gegevens in een totaal beveiligde omgeving zodat de gegevens altijd automatisch up-to-date zijn.

Nuttige data verkrijgen

Dankzij de solide aanwezigheid van CARBU.COM in Frankrijk, België en Luxemburg beschikt CARBU.COM over een groot volume aan interessante data met betrekking tot onze mobiliteitsgewoonten. Met deze data kan u diensten met een meerwaarde aanbieden aan uw gebruikers. Onze gegevens zijn ook toegankelijk via onze API (tegen betaling)

Gericht adverteren

CARBU.COM is een uniek platform aan de hand waarvan om en bij de 300.000 gecibleerde en geëngageerde internauten de prijzen van brandstoffen dag na dag vergelijken.