Wees altijd op de hoogte van de beste brandstofprijzen in je regio!

De trouwe gebruikers van informatieplatform CARBU.COM hebben ongetwijfeld al ontdekt dat je op de website en via de applicatie altijd te weten kan komen welke brandstoffenleverancier er op dat moment de voordeligste tarieven voor de aankoop van stookolie aanbiedt.

Op de overzichtspagina van de geldende officiÃÂ"le brandstofprijzen van CARBU.COM vind je in de tabel met prijzen voor stookolie en propaan een kolom genaamd 'Beste prijzen CARBU.COM'. Hier vinden bezoekers van CARBU.COM de voordeligste prijs die partners van CARBU.COM voor de aankoop van stookolie op dat moment via het platform aanbieden. Deze prijs is doorgaans een stuk goedkoper dan de officiÃÂ"le prijs voor de aankoop van stookolie, en varieert eveneens van dag tot dag.

In de kolom staan vier "beste prijzen": 

  • De voordeligste prijs voor de aankoop van minder dan 2.000 liter stookolie 50S
  • De voordeligste prijs voor de aankoop van meer dan 2.000 liter stookolie 50S
  • De voordeligste prijs voor de aankoop van minder dan 2.000 liter stookolie Extra
  • De voordeligste prijs voor de aankoop van meer dan 2.000 liter stookolie Extra

Klanten van CARBU.COM kunnen dus dagelijks in functie van hun behoefte de voordeligste prijs voor de aankoop van stookolie 50S en stookolie Extra consulteren en via het platform CARBU.COM hier ook van profiteren en flink besparen op hun energiebudget.

Het is evenwel zo dat deze tarieven niet overal geldig zijn. Het CARBU.COM platform voorziet wel in de mogelijkheid om per regio en gemeente de brandstoffenleverancier te vinden die op dat moment via CARBU.COM de voordeligste deals biedt wat de aankoop van stookolie betreft.

Of je nu al dan niet in je gemeente stookolie kan aankopen aan de beste prijzen zoals die op CARBU.COM staan, je slaagt er wel bij elke aankoop van stookolie in om een flinke duit te besparen dankzij CARBU.COM. 

Datum van publicatie : 06/06/2016 17:12:00