Volg ons op WhatsApp!

We zijn verheugd om een nieuwigheid bij CARBU.COM aan te kondigen: onze informatiedienst is nu beschikbaar op WhatsApp! Dit is een belangrijke stap voor ons, want dit betekent dat u direct op uw telefoon de nieuwste waarschuwingen voor de verandering van brandstofprijzen, de laatste nieuwtjes, speciale aanbiedingen en praktische tips voor het optimaliseren van uw brandstofaankopen kunt ontvangen. En natuurlijk is deze dienst volledig gratis.

Hoe werkt onze WhatsApp-dienst?

Onze WhatsApp-kanaal is ontworpen om u in real-time de meest relevante informatie over brandstoffen te bieden. Om u te abonneren, volgt u deze link via uw GSM. Eenmaal geabonneerd, krijgt u toegang tot onze berichten, inclusief updates over prijzen, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer.

Waarom op ons WhatsApp-kanaal abonneren?

Directe en gratis toegang tot informatie: Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen zonder zelf naar informatie te hoeven zoeken, en dit helemaal gratis.

Gegarandeerde privacy: Uw telefoonnummer blijft privé en beveiligd. Ons kanaal volgen onthult uw identiteit niet aan ons of aan andere abonnees.

Gebruiksgemak: Het platform is eenvoudig te gebruiken. Hoewel directe interacties beperkt zijn, kunt u uw reactie op de publicaties uitdrukken met een selectie van emoji's.

Hoe kunt u zich bij onze WhatsApp-dienst aansluiten?

1. Volg deze link via uw GSM om u rechtstreeks op ons MAZOUT.COM-kanaal te abonneren en toegang te krijgen tot alle waarschuwingen over stookolie.

2. Volg deze link via uw GSM om je rechtstreeks op ons CARBU.COM-kanaal te abonneren en toegang te krijgen tot al onze brandstofalerts.

3. Ontvang onze updates en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe communicatiekanaal onze band zal versterken en uw ervaring met CARBU.COM zal verbeteren. We verbinden ons ertoe u nuttige en actuele informatie te bieden, alsook u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes voor uw brandstoftaankopen, dit, volledig gratis.

Datum van publicatie : 06/02/2024 10:00:00