De prijs van mazout stijgt vanaf morgen, zaterdag 16 mei 2020! Bestel vandaag nog stookolie!

Bestel vandaag nog stookolie!

De prijs van gewone stookolie stijgt met 1,02 centiem en stookolie Extra stijgt 1,07 met  centiem per liter.

Indien u pas morgen stookolie bestelt, betaalt u tussen de 10,2 à 10,7 euro meer afhankelijk van het type mazout per bijvulbeurt van 1000L in vergelijking met een bestelling vandaag!

Bestel dus zeker vandaag nog stookolie!

 

Belangrijke informatie:

De stookolieleveringen blijven gegarandeerd maar we moeten rekening houden met langere levertermijnen en met een afname van de beschikbare aanbiedingen op onze website. We vragen consumenten dan ook om enkel mazout te bestellen als het echt nodig is.

Langere levertermijnen
De overheid heeft de sector die de brandstoffen verdeelt gevraagd om haar essentiële rol bij de bevoorrading van tankstations, organisaties en gezinnen te blijven vervullen. De sector registreerde in de voorbije dagen wel een ongewone piek aan bestellingen, en deze zorgt al een week voor problemen in de logistiek en de leveringen. De leveranciers concentreren zich op de prioritaire aanvragen en behoeften, en organiseren er ook hun planning op.  
Tenzij het om een noodgeval gaat, zijn de levertermijnen voor mazout dus verlengd.

We nodigen u daarom uit om te anticiperen op uw behoeften en alleen om een spoedlevering te vragen indien dat echt nodig is.

Minder beschikbare aanbiedingen
Bovendien leidt deze uitzonderlijke situatie ook tot een tijdelijke vermindering van de activiteit en de offertes van leveranciers op ons platform. De leveranciers geven immers voorrang aan de leveringen van gedane bestellingen alvorens er andere te aanvaarden. We bedanken u bijgevolg voor uw geduld en nodigen u uit om later te bestellen via ons platform als u niet onmiddellijk nu behoefte heeft aan mazout.

Geen tekort aan mazout
Aangezien de olievoorraden uitzonderlijk hoog zijn, is er zeker geen risico op een tekort aan stookolie.

 

Datum van publicatie : 15/05/2020 10:19:00