Het Advies van onze Expert: verwachtingen inzake brandstofprijzen

Al meer dan tien jaar volgt CARBU.COM de schommelingen van brandstofprijzen op de voet. Het CARBU.COM platform informeert dagelijks tienduizenden brandstofgebruikers hierover en zorgt er zo voor dat ze met kennis van zaken hun motor- of verwarmingsbrandstof kunnen aankopen.

Sinds enkele weken delen we deze informatie, als deze relevant is of wanneer belangrijke wijzigingen zich aankondigen, met onze volgers op de CARBU.COM sociale media kanalen.

Hoe komt onze expert aan deze informatie? Hij bestudeert elke ochtend een aantal parameters die een impact hebben op de bepaling van de brandstofprijzen bij ons: o.a. de internationale noteringen van afgewerkte producten en de wisselkoers euro/dollar. Op basis hiervan berekent hij de prijsvoorspellingen.

Wanneer de berekeningen aangeven dat er een belangrijke prijswijziging op til is, beslist de CARBU.COM expert om de informatie publiek te maken zodat onze volgers dankzij deze relevante informatie beslissingen kunnen nemen over het meest gunstige moment om te tanken of stookolie te bestellen. Hou dus zeker onze Facebook-pagina in de gaten. 

Datum van publicatie : 11/06/2018 16:08:00