Maximale verkoopprijs van stookolie in België

Veel leveranciers van stookolie verkopen brandstof tegen een lagere dan de door de overheid vastgestelde Maximum maximumprijs

De maximumprijs van brandstoffen is de maximale prijs waarvoor brandstoffen mogen worden verkocht in Belgie. Deze prijs wordt berekend door de overheid voor elk type brandstof op basis van de bepalingen in de Programma-Overeenkomst.

Het is verboden om brandstoffen te verkopen aan een hogere prijs dan de door de overheid vastgestelde maximumprijs. Maar het is wel toegestaan om aan een lager tarief brandstoffen te verkopen. Tal van tankstations en stookolieleveranciers verkopen hun producten aan een lager tarief dan de maximumprijs. Raadpleeg CARBU.COM om te weten te komen waar u uw motor- en verwarmingsbrandstof aan de voordeligste prijs kan aankopen.

Wanneer gooit u best uw tank vol?

CARBU.COM volgt dagelijks de evolutie van de parameters die de overheid gebruikt om de maximumprijs te bepalen, en publiceert vervolgens de voorspellingen voor de te verwachten wijzigingen aan de maximumprijs in de eerstvolgende dagen, en dat voor elk type brandstof. 

Op basis van de maximumprijs die de overheid dagelijks publiceert, informeert CARBU.COM u een dag op voorhand over elke stijging of daling op het niveau van de maximumprijs. Zo weet u altijd wanneer u op de voordeligste manier kan tanken of stookolie inslaan.

Wenst u op de hoogte te blijven van elke prijswijziging om zo altijd op het juiste moment uw brandstof aan te kopen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. 


 

Stookolie en PropaanBeste prijzen
CARBU.COM *
Vandaag
20/10/19
21/10/19
Stookolie 50S < dan 2  000 L0,6176 €/l0,7018 €/ln.b.
Stookolie 50S > dan 2 000 L0,6056 €/l0,6721 €/ln.b.
Stookolie extra < dan 2 000 L0,6169 €/l0,7001 €/ln.b.
Stookolie extra > dan 2 000 L0,6050 €/l0,6705 €/ln.b.
Vraag hier
de beste
tarieven !
Bron: CARBU.COM
Alle prijzen zijn BTW inbegrepen
n.b. : niet beschikbaar
* Voordeligste tarieven voorgesteld door onze partners op CARBU.COM opdatum van 20/10/2019. Afhankelijk van leverancier is het mogelijk dat dezetarieven niet gelden in uw gemeente. Vraag hier de beste tarieven aan voor uw gemeente.


Evolutie van de maximale verkoopprijs van Stookolie.

Vandaag 1 week 1 maand 1 jaar
Stookolie 50s (- dan 2000l)
Verandering van tot
€/L%

Wees op de hoogte

Nieuws

Wees als eerste op de hoogte!

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief. Dan weet u altijd op voorhand wanneer de prijs van motorbrandstoffen en mazout stijgt of daalt.

U ontvangt een e-mail daags voor elke verhoging of verlaging van de maximumprijs van brandstoffen of stookolie.